Dankzij dit ene trucje blijft Selena Gomez in shape

En jij kan het ook doen!

Lees ook

Als het aankomt op afvallen zijn sommige celebs tot de gekste dingen in staat, maar dat geldt niet voor Selena Gomez. Diëten is niets voor haar en in een recentelijk interview gaf ze zelfs toe dat ze niet meer met iemand wil samenwerken als diegene haar op een dieet zou willen zetten, zo schrijft Marie Claire UK.

Vervelen

Wel heeft de zangeres een voedingscoach en trainer die ervoor zorgt dat ze in shape blijft. Zij onthult het trucje waarmee Selena zo strak in haar vel blijft zitten, namelijk de afwisseling in de gym. “Als je altijd hetzelfde doet, gaat het vervelen en is de verleiding groter om een work-out te skippen”, aldus Amy Rosoff Davis. “Selena en ik doen sporten van pilates en yoga tot hiken, dansen, spinnen en ga zo maar door.”

Afwisseling

Een ander trucje van Selena is dat ze zichzelf nooit weegt. “Ik ben geen fan van wegen”, vertelt de trainer. “Ik denk dat het obsessieve gevoelens en gedrag aanwakkert. Als je sport en gezond eet, doet je lichaam de rest. Ik houd graag vast aan de jeans-test. Je weet hoe je spijkerbroek zit, dus ga op dat gevoel af in plaats van naar getallen te kijken.”

Lees ook: Déze sport is de slechtste sport om slanker en strakker te worden

Bron: Marie Claire NL, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook