Voortanden Demi Moore vielen eruit door bizarre reden

'Ik zou graag zeggen dat het door skateboarden kwam of iets anders cools. Ze vielen er gewoon uit. Net of de garantie was verlopen.'

Lees ook

Demi Moore schoof deze week aan bij Jimmy Fallons Tonight Show en deed daar wel een heel bijzondere onthulling. De 54-jarige actrice liet weten dat ze onlangs een bezoekje aan de tandarts heeft gebracht. Ze was er echter niet voor een gewone check-up, maar voor twee nieuwe voortanden. Demi raakte namelijk een deel van haar gebit kwijt als gevolg van stress.

Stress

“Ik zou graag zeggen dat het door skateboarden kwam of iets anders cools”, zei Demi voordat ze vertelde dat ze haar tanden verloor vanwege stress. “Ze vielen er gewoon uit. Net of de garantie was verlopen.”

Hoewel Demi grapjes maakte over haar gekke uiterlijk zonder voortanden, vond ze het belangrijk haar verhaal te delen. “Stress is waarschijnlijk na hartfalen de meest voorkomende doodsoorzaak in Amerika.” Demi’s dochters vonden hun tandloze moeder wel wat hebben. “Ze vinden het geweldig om me zonder m’n tanden te zien”, grapte Demi. “Volgens hen kom ik dan kwetsbaarder en menselijker over.”

Lees ook: 5 dingen die er gebeuren als je stopt met het eten van brood

 

Bron: Grazia.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook