Zien: Inspirerende foto van plus-size model gaat viral

Jazzy Owen heeft pas net instagram, maar de foto's van haar en haar fitte man zijn al de hele wereld over gegaan! Wat een liefde!

Lees ook

Slechts een maand geleden maakte Jazzy Owen een account op Instagram aan. Inmiddels staat de teller op meer dan 63K volgers en dit lijkt alleen maar op te lopen. Waarom? De inspirerende teksten van het plus-size model en haar man maken een grote indruk op haar volgers.

Important message 

Tussen haar body confidence posts op Instagram staat een wel heel bijzondere foto met een nog mooiere tekst. Het gaat om een bikinifoto van Jazzy met naast zich, haar überfitte man.

“Door de jaren heen heeft deze man van elke curve, elke vetrol en elke stretch mark gehouden en ik begreep nooit waarom. Hoe kon hij van iemand houden die niet perfect is, terwijl hij zelf fit geboren is? Ik heb geen platte buik en ik waggel als ik loop”, schrijft ze. “Nu zie ik dat ik wél een perfect lichaam heb. Het past bij me en het maakt ons allebei gelukkig. Ik hou van mijn lichaam en ik snap eindelijk waarom hij dat ook doet.” 

Benieuwd naar deze hartverwarmende Instapic? De foto zie je hieronder. 

Lees ook: Zien: Tiener met overgewicht laat bodyshamers een poepje ruiken met deze geniale foto

Bron: Grazia, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook