Shocking: Dit is het intense dieet van Khloé Kardashian

We wisten al dat ze een extreem sportregime had, maar haar dieet kan kennelijk niet achterblijven. Wow!

Lees ook

Als er iemand is die de afgelopen tijd een prestatie heeft neergezet als het gaat sporten en fit zijn, is het Khloé Kardashian wel. Zij ging van chubby naar ultrastrak. Daar heeft ze flink wat voor moeten doen, want de realityster heeft een superstreng sportregime. Alexa Tucker van Self Magazine is gaan sporten met één van de personal trainers van Khloé, en dat was een hele ervaring. Alles daarover lees je hier. Over haar dieet horen we echter niet veel. Tot nu, want haar diëtist doet een boekje open. 

Strak, strakker, strakst

Volgens haar diëtist Philip Goglia eet Khloé namelijk maar liefst zeven maaltijden op een dag en drinkt ze daarnaast liters water. Volgens hem bepaalt je voeding voor 80% hoe je eruit ziet, en gebeurt slechts 20% in de sportschool. Hij stelde voedingsschema’s voor haar op, en aan Daily Mail onthult hij één dagschema. 

Maaltijd 1 

“Als ontbijt krijgt ze één schep eiwitpoeder, een theelepel amandelboter en een fruitsoort naar keuze. Dit alles wordt samen met water en ijsklontjes gemixt tot een ochtendshake.” 

Maaltijd 2 

“Een stuk fruit naar keuze.” 

Maaltijd 3

“120 gram kippenborstfilet met groentes en een salade die rijk is aan ijzer, zoals spinazie of bieten.” 

Maaltijd 4 

“Groentes! Dus bijvoorbeeld een bakje selderij of een bakje tomaten met 12 amandelen.”

Maaltijd 5

“Nog meer groentes. Een bakje selderij of een bakje tomaten met een ei.”

Maaltijd 6 

“Als avondeten krijgt ze vette vis, zoals zalm, zeebaars, zandvis of trekzalm. Daarbij krijgt ze 230 gram groente en een salade.”

Maaltijd 7 

“Na haar diner eet ze nog een stuk fruit naar keuze.”

“Iedere week mag ze nog kiezen uit een zogenoemde cheat meal. Dit past niet in haar dieet, maar ze heeft het gewoon verdiend en dan blijft het ook leuk. Daarnaast is hydrateren het belangrijkste voor je lichaam. Door veel water te drinken zuiver je je lichaam van alle afvalstoffen en voel je je veel beter.” 

Lees ook: “Ik sportte met de personal trainer van Khloé Kardashian, en dit is wat er gebeurde”

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook