3x Zo kwam Gal Gadot in shape voor haar rol in Wonder Woman

Ze kwam 14 kilo aan in spiermassa, maar dat ging niet zonder slag of stoot!

Lees ook

Vanaf 15 juni 2017 is de nieuwste Wonder Woman film te zien in de Nederlandse bioscopen. Actrice Gal Gadot speelt te rol van Wonder Woman, die vóór deze iconische titel nog Diana was, de prinses van de Amazones en een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Je snapt het wel; Gal Gadot moest de lat hoog leggen als het om haar lichaam gaat voor deze film. Ze kwam maar liefst 14 kilo aan in spiermassa, maar het resultaat is verbluffend. Gal doet een boekje open over de weg naar haar rol in de film en alle offers die ze daarvoor heeft moeten brengen. 

Wonderbaarlijke (sport)vrouw

1. Ze zat twee jaar in het Israëlische leger 

Al ver voor haar rol in de nieuwe superhelden-film vervulde Gadot de functie van gevechtstrainer in het Israëlische leger. Destijds had ze nooit kunnen dromen van een soortgelijke rol maar dan in een film. Toch vond ze het zwaarder om zichzelf klaar te stomen voor de film dan het werken in het leger, vertelt ze aan Amerikaanse media. Bekijk enkele foto’s hieronder. 

2. Ze trainde zes uur per dag 

Je krijgt natuurlijk geen Wonder Woman-lichaam door op de bank te zitten met een zak chips. Haar trainers hebben haar dag in, dag uit tot het gaatje laten gaan en haar continu over haar grenzen laten gaan. Voordat de opnames begonnen, trainde Gadot zes maanden lang zes uur per dag. “Ik sportte twee uur per dag in de sportschool, twee uur per dag deed ik aan gevechtssport en twee uur aan paardrijden. Het was zwaar. Ik dacht altijd dat paardrijden geen sport was omdat het paard alles doet, maar dat is absoluut niet waar!” Natuurlijk deelde ze hier uitgebreid verslag van op Instagram. Bekijk de foto’s hieronder. 

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

 

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

 

3. Ze hield zich aan een strikt dieet

Volgens Gadot is het grootste geheim voor een goed lichaam: VEEL water drinken. Daarnaast at ze alleen maar de meest voedzame voedsel dat er bestaat. “Ik ben een foodie en ik hou ervan om echt van eten te genieten, maar aan de andere kant zie ik eten ook als brandstof van het lichaam en ik wil alleen het beste voor mijn lichaam,” vertelt ze aan Harpers Bazaar. 

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot) op

Bekijk de trailer van de film hieronder. 

Lees ook: 20 minuten durende HIIT workout die je overal kunt doen

Bron: Health, Beeld: Getty, Instagram, Youtube

Laatste nieuws

Zie ook