Ik at 7 dagen als Bella Hadid en dit is wat er gebeurde

Niet gek dat Bella zo strak is!

Lees ook

Schrijfster Hallie Gould heeft voor de website Byrdie getest hoe het is om een week lang net al Bella Hadid te eten. Ze bracht een bezoekje aan haar diëtist en lifecoach, dokter Dr. Charles Passler. Hij is verantwoordelijk voor de strakke lijven en gezonde levensstijlen van menig model en andere beroemdheden. Voor ieder van zijn klanten stelt hij, naast coachings, een persoonlijk dieet op. Zo ook voor Bella. Dit doet hij om zowel lichaam als geeft volledig te ontgiften. Hallie probeerde het uit. 

Bella Bella

Na de coachings van dokter Passler voelde Hallie zich geestelijk al een stuk beter. Ze kreeg een eetschema, dat voornamelijk bestond uit producten van zijn zelf samengestelde vitamines, shakes en repen van de arts. Dit alles om haar lichaam en geest te reinigen en het gewenste resultaat te bereiken. De speciaal door de arts samengestelde shakes bestonden uit een makkelijk op te nemen en hypoallergene mix van eiwitten en aminozuren voor een optimale gezondheid van binnenuit. Het past binnen een calorie-arm dieet, maar zorgt niet voor de afname van spieren.

Happy & healthy

De bijgeleverde supplementen voor de zeven dagen bestonden uit vitamines die de lever en nieren ondersteunen, maar ook zorgen voor een algehele reiniging van het lichaam. Daarnaast bevatte het pakket ook visolie voor een goede mentale en emotionele gezondheid, maar ook voor een goede gezondheid van je huid, haar en nagels. De repen bevatten 20 gram gras-gevoerde weide eiwitten in een formule die is ontwikkeld om de bloedsuikers in balans te houden en de eetlust in bedwang te houden. Hallie moest deze producten eten op bepaalde tijdstippen, zeven dagen lang. Bekijk het schema hier

Resultaat

Hallie vond het de eerste dagen lastig om vol te houden, maar daarna ging het haar goed af. Na die zeven dagen eten als Bella Hadid voelde ze zich geweldig en enorm gezond. Ze verloor bijna 2,5 kilo in gewicht, maar kreeg daar, naar eigen zeggen, heel veel perspectief voor terug. Ze miste vet eten, maar gedurende de week besefte ze zicht dat ze zich veel beter voelde zonder, en dat ze zich daardoor veel beter voelde. 

Bekijk het hele verslag van Hallie hier

Lees ook: Dankzij deze 3 gouden tips krijg jij nooit meer zweetplekken

Bron: Byrdie, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook