Gigi Hadid over haar meest gehate work-out en lievelingseten

Erg herkenbaar...

Lees ook

Ze loopt de ene show na de andere, siert de covers van de grootste bladen en ontwierp ook nog eens haar eigen collectie met niemand minder dan Tommy Hilfiger. Dat de half Nederlandse Gigi Hadid een echte alleskunner is, dat moge duidelijk zijn. Je zou misschien denken dat het haar allemaal maar komt aanwaaien, maar niets blijkt minder waar. 

Regels

Voor alle dingen die tot nu toe op haar pad zijn gekomen, heeft het topmodel keihard moeten knokken. De 21-jarige is op dit moment misschien wel het model wat het meest gespot wordt op de catwalk, toch vindt ze het af en toe erg moeilijk om zich aan de ‘regels’ voor modellen te houden.

Cute girl 

Waar haar collega’s zich maar al te graag in de gym begeven, vond Gigi het maar wat lastig om zichzelf naar de sportschool te slepen. “Ik ben opgegroeid met sporten als paardrijden en volleyballen, dus toen ik een abonnement nam voor de sportschool in New York dacht ik echt dat ik doodging. Rennen op de loopband was echt niet mijn ding. Ik heb echt respect voor mensen die dat doen”. Gigi is dan ook niet één van de cute girls in de gym en kiest dan ook liever voor een potje boksen.

Koolhydraten

Ondanks dat het topmodel zich vaak genoeg in het zweet werkt, houdt ze zich niet aan een streng dieet. De meeste modellen leven op quinoa, havermout en shakes, maar Gigi doet het liever wat minder streng. “Ik luister goed naar mijn lichaam. Ik kan dan ook niet zeggen dat ik een bepaald dieet volg, want dan zou ik liegen. Ik hou van eieren, sapjes, maar ook van lekkere broodjes. En ik hou echt van pasta met bolognesesaus. Zolang ik ook proteïne en groenten binnenkrijg, ben ik niet bang voor koolhydraten”.

En iedereen weet dat Gigi niet zonder hamburgers kan!

Lees ook: 10 x de meest modebewuste sportlooks van Gigi Hadid

Bron: ELLE UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook