Maak kans op een Lamzac® van Fatboy! (GESLOTEN)

De Lamzac® van Fatboy vul je binnen enkele seconden met lucht zonder je longen of opblaaspomp te gebruiken. Wij geven er 5 weg!

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Daar is hij dan, jouw mobiele zit- en chillplek! De Lamzac® van Fatboy vul je binnen enkele seconden met lucht zonder je longen of opblaaspomp te gebruiken. Door de Lamzac® in de lucht te houden en lucht te ‘vangen’, vul je je Lamzac®. Rol het uiteinde van de Lamzac® strak op voor een stevige zitting. Dankzij het sterke materiaal heeft het loungeluchtkussen plek én kracht voor twee. Dat was nog niet alles, want Happy in Shape mag maar liefst 5 exemplaren weggeven! 

Kans maken

Wil jij kans maken op zo’n geweldige Lamzac® van Fatboy? Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief op de website. 

Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat onder het Facebook-bericht even weten dat je meedoet met de winactie en maak extra kans

Let op: als je al ingeschreven staat, dan werkt ‘Inschrijven’ niet. Maar wees gerust, we weten je te vinden!

 

Het luchtkussen van Fatboy is 90 cm hoog en 200 cm lang en gemaakt van nylon ripstop. Dit materiaal zorgt ervoor dat de Lamzac vuil- en vochtwerend is en keer op keer gebruikt kan worden. Daarnaast weegt hij slechts 1,2 kg, is hij opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen als klein pakketje. De Lamzac® kan worden schoongemaakt met lauw water en neutrale zeep.

Laatste nieuws

Zie ook