Hier heeft Gigi Hadid haar gespierde armen aan te danken

Haar personal trainer Andrea Orbeck verklapt het 'geheim'.

Lees ook

Dat een afgetraind lichaam je niet zomer komt aanwaaien, is ook voor Gigi Hadid niet vanzelfsprekend. Het half Nederlandse model reist de hele wereld over en loopt over de catwalk van de grootste designers, waarvoor ze zich meerdere keren per week in het zweet werkt in de sportschool. Vooral haar gespierde armen is veel mensen niet onopgemerkt gebleven. Haar personal trainer, Andrea Orbeck onthult nu met welke oefening jij ze ook kunt krijgen.

Zichtbaar

Van pilates tot aan ballet en van hardlopen tot aan boksen, het zijn voor modellen als Gigi dagelijkse kost. Vooral het boksen behoort tot één van de favorieten van het model, omdat ze daar naar eigen zeggen een aardig potje agressiviteit in kwijt kan. Ook levert het haar de nodige spieren op. “Het ding rondom boksen is dat je naast een hoge hartslag ook er veel calorieën verbrandt, wat ervoor zorgt dat je spieren beter zichtbaar worden”, vertelt Andrea.

Resultaat 

Wanneer hij met Gigi – of andere bekende klanten als Emma Roberts en Heidi Klum – traint, voegt hij er dan ook altijd een aantal minuten boksen aan toe. “Het is zo effectief”. Hij doet dan ook altijd een interval van twee minuten met daarop volgend een halve minuut waarbij ze zo snel mogelijk moeten slaan als ze kunnen. “Je ziet al zichtbaar resultaat na twee weken, wanneer je ongeveer drie dagen in de week dertig minuten bokst”.

Wel is het volgens Andre van belang dat je het doet bij een sportschool die er ook daadwerkelijk veel verstand van heeft. “Het is cruciaal dat je van iemand les krijgt die weet wat die doet. Investeer dus tijd en geld in een goede leerschool en je zult zien dat je het hele pakket krijgt”.

Lees ook: Zien: Dit ene ding wordt altijd gephotoshopt bij Gigi Hadid 

Bron: Business Insider Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook