Dit is wat Step Up-actrice Jenna Dewan eet op een dag

We weten wel hoe ze aan haar killerbody komt.

Lees ook

Jenna Dewan heeft een lijf waar menig vrouw jaloers op is, maar ook bij haar komt het niet zomaar aanwaaien. De actrice houdt zich vast aan een bepaald eetpatroon, waarvan ze maar nauwelijks afwijkt. Al maakt ze voor één ding wel een uitzondering…

Levensstijl 

De actrice werd in één klap een hollywoodster, toen ze in Step Up het hart van Channing Tatum wist te winnen. Jenna, die van oorsprong eigenlijk danseres is, zorgt dan ook goed voor haar lichaam, waardoor ze alleen eet waar ze zich goed bij voelt. “Ik geef de voorkeur aan een gezonde levensstijl, omdat ik me daar simpelweg een stuk beter bij voel”.

Crash dieet

Wel benadrukt de 36-jarige actrice dat ze absoluut geen fan is van diëten. “Daarom eet ik ook voor het grootste gedeelte gezonde voeding. Hierdoor blijf ik in balans, zodat ik niet opeens een crash dieet moet volgen. Wanneer ik een keer los wil gaan, ga ik mezelf dat niet ontnemen. Ik zorg gewoon dat ik de dag erna extra gezond eet en veel beweeg”.

Over het algemeen is het eetpatroon van Jenna dan ook rijk aan gezonde voedingsstoffen, maar als ze dan een keer iets ongezonds eet, dan staat er met stipt iets op nummer één. “Sowieso Franse frietjes!”.

Lees ook: Hilarisch: Zo verstopt Blake Lively zich voor haar personal trainer

Bron: People Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook