Zien: Metamorfose van Mascha van Beautygloss

Beautyvlogger en voormalig beautyblogger Mascha Feoktistova is trots. En terecht: ze is veel afgevallen en zit lekkerder in haar vel dan ooit.

Lees ook

Beautyvlogger en voormalig beautyblogger Mascha Feoktistova is trots op zichzelf. En dat is geheel terecht: ze is veel afgevallen en zit lekkerder in haar vel dan ooit! Ze deelt haar wonderbaarlijke resultaat op Instagram. 

Vlog

Eerder vertelde ze in een vlog dat ze het nog wennen vindt om wat lichter te zijn dan ze eerst was. Ondanks dat de beautyvlogger nooit echt ontevreden is geweest over het getal op de weegschaal en ook vriend Gregor alias Foef haar altijd beeldig heeft gevonden, vindt ze het best een gek idee om “nu wél mooi en sexy gevonden te worden door anderen”, zoals ze zelf zegt. “Het lijkt nu wel een luxeprobleem, maar je gaat zeg maar terugdenken naar hoe het eerst was. Je bent dat helemaal niet gewend.” 

Nog meer afgevallen

Sinds haar vorige vlog is de beauty nóg meer afgevallen. Zoals je van Mascha gewend bent, houdt ze haar tips & tricks niet geheim, maar deelt ze met alle liefde in een hoe ze haar levensstijl heeft veranderd. Op instagram plaatste ze een mirror selfie in bikini waarin ze haar nieuwe lijf showt met de capture: ‘Hoe ik zoveel ben afgevallen – komende zaterdag online!’. Bekijk de foto hieronder. 

Lees ook: Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met sporten

Bron: Grazia.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook