5 redenen waarom je geen Victoria’s Angel wil zijn

Ai, dat is geen pretje!

Lees ook

Iedereen die wel eens de Victoria’s Secret Fashion Show heeft gezien, heeft vast wel eens met een jaloerse blik naar die strakke, afgetrainde lijven gekeken. Droom jij na iedere show weer dat je ook ooit daar mag lopen of op zijn minst wat strakker in je lichaam zit? Dan moet je dit maar eens goed lezen. Volgens Women’s Health USA is het namelijk helemaal niet zo’n pretje om een Angel te zijn. We noemen de vijf belangrijkste redenen even voor je op.

1. Ze moeten zich een slag in de rondte trainen

Allereerst moeten we je zeggen dat deze modellen de mega-lange benen, mooie gezichtjes en goede vormen allemaal van moeder natuur hebben meegekregen. Heel wat mazzel en een goed genenpakketje, dus. Daarnaast hebben ze in de aanloop van de shows een slag in de rondte moeten trainen. Soms wel twee á drie keer per dag! Daarnaast moeten ze zich aan een strikt dieet houden om zo strak te zijn. In feiten draait hun hele leven om die shows, en dat is iets wat je ook maar moet willen. 

2. Niet alles is echt

Natuurlijk hebben de meiden heel hard gewerkt voor hun spieren, maar toch moet je niet overal in trappen. Zo wordt er heel wat ge-airbrushed aan hun lichamen voor de shows. De buikspieren, billen en borsten krijgen door deze optische illusie meer dimensie. Trap daarom niet overal in! 

3. Kleurtje en glow

Ook hun zongebruinde kleurtje zouden de meiden te danken hebben aan hun spray tan en voor de show worden ze helemaal glanzend gemaakt met highlighter. 

4. Helpende hand

De show duurt slechts ongeveer een uurtje, maar de dames zijn de hele dag al druk met hun look. Zo heeft Karlie Kloss ooit eens verteld dat ze de hele dag in de stoel zitten voor visagie, nagels, haar en nog veel meer. In 2014 zijn er 30 bussen haarspray doorheen gegaan, terwijl er toen 47 modellen meelipen. Wow! Dat is ook niet zo gek, want die kilo’s aan haar-extensions die ieder model opgespeld krijgt, moeten natuurlijk wel in model blijven zitten. 

5. Kaal, kaler, kaalst

Soms vergeet je het, maar ook Victoria’s Secret modellen zijn mensen die lichaamshaar hebben. Voor de show worden ze daarom ook van top tot teen helemaal gewaxt. En je begrijpt het al: dat is geen pretje!

Lees ook: 5 redenen waarom je buikvet maar niet weggaat

Bron: Women’s Health, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook