Stel gaat trouwen na samen ruim 270 kilo te zijn afgevallen

Wacht maar tot je de adembenemende voor- en nabeelden ziet!

De Amerikaanse Ronnie Brower en zijn vriendin Andrea Masella stappen deze week in het huwelijksbootje. Hoewel ze al heel wat jaren samen zijn, zien ze er nu heel wat anders uit dan op de dag dat ze elkaar ontmoetten. Het stel is bij elkaar namelijk ruim 270 kilo afgevallen en straalt als nooit tevoren. De beelden zeggen genoeg! 

Leven of dood

In 2013 woonde de toen 28-jarige Ronnie bij zijn ouders in de buurt van New York. Hij woog toen zó zwaar, dat hij het huis niet meer uit kon komen. Hij was verslaafd aan junkfood, alcohol en medicijnen. Toen zijn dokter hem vertelde dat hij dood zou zijn voor zijn dertigste als hij op deze manier door zou leven, ging bij Ronnie de knop om. Hij gooide zijn levensstijl helemaal om. Hij ging sporten met een personal trainer, ging gezond eten en stopte met drinken en zijn medicijnen. 

Romantische transformatie

De kilo’s vlogen eraf en in de sportschool leerde hij zijn grote liefde kennen: de toen 22-jarige kapster Andrea. Het was liefde op het eerste gezicht. Op dat moment had ook Andrea overgewicht, en besloten de geliefden samen hun doelen te bereiken. Nu, is Ronnie 207 kilo afgevallen en heeft vier operaties ondergaan om het overtollige vel te laten verwijderen. Zijn geliefde Andrea is nu 63 kilo afgevallen. Samen zullen ze enorm stralen voor het altaar! Leuk detail: Ronnie heeft zijn personal trainer gevraagd om zijn getuige te zijn! 

Bekijk de voor- en nabeelden van Ronnie HIER of hieronder en die van Andrea HIER. Wauw!

 

 

 

Lees ook: Dit is de reden dat je tepelhaar hebt

Bron: AD, Beeld: iStock 

 
 
 
 
 

Laatste nieuws