Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo’s af

Naast sporten heeft ze ook iets in haar voedingsschema aangepast. Had jij dit verwacht?

Dat Adele naast haar optredens en quality time met haar gezin ook heel wat uren in de sportschool doorbrengt, moge duidelijk zijn. Het viel niet alleen haar fans maar ook de rest van de wereld op dat de kilo’s er zijn afgevlogen bij de Britse zangeres, maar hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Theeleut

Adele verklapt dat ze het te danken heeft aan kleine aanpassingen in haar sport- en voedingsschema, maar ook dat er één ding is waar ze afscheid van heeft genomen. “Ik dronk zo’n tien koppen thee per dag met twee suikerklontjes erin, dus daarmee kreeg ik twintig suikerklontjes per dag binnen”, vertelt de zangeres. “Nu drink ik geen thee meer en heb ik meer energie dan ooit.”

Gezondheid

Dat ze haar best doet om wat kilo’s kwijt te raken, is niet omdat Adele wil voldoen aan het ‘ideaalbeeld’. “Ik doe het om gezond en gelukkig te zijn. Ik heb nooit problemen gehad met hoe ik eruit zie.” Integendeel, ze is blij met hoe ze eruit ziet. “Dat is altijd zo geweest. Ik heb bij anderen gezien hoeveel ze met hun uiterlijk bezig kunnen zijn, mensen willen slanker zijn of grotere borsten hebben en dat houdt ze soms volledig in de greep. Dat wil ik niet in mijn leven.”

Lees ook: 5x wat je NOOIT zou moeten eten voor het sporten

Bron: Marie Claire NL, Beeld: Getty

Laatste nieuws