De beste health-truc waar Selena Gomez bij zweert

Volgens experts kan iedereen het doen en krijg je ook nog eens een platte buik!

Lees ook

Selena Gomez is één van de grootste wereldsterren van dit moment. Vorig jaar was ze te gast bij James Corden’s Carpool Karaoke. Er veel werd gelachen en gezongen, maar Selena liet ook haar dagelijkse beauty- en health-drankje aan James proeven. Hoewel James het niet erg lekker vond, raden Selena en verschillende voedingsdeskundigen het aan iedereen aan. 

Selena’s geheim

De zangeres en actrice drinkt namelijk iedere ochtend een shotje gember. Wie wel eens gember heeft gegeten of gedronken weet dat dit nogal kan branden. Ook James heeft dat zelf mogen ondervinden. Volgens Selena is het echter een gezonde burn. “Het doodt alle slechte dingen van binnen”. Bekijk het hilarische filmpje hieronder. Voedingsdeskundige Paula Simpson legt uit. 

Shotje gezondheid

“Gember is één van de oudste specerijen in de wereld. Het staat bekend om zijn vermogen om symptomen van gastro-intestinale aandoeningen te verminderen. Daarnaast bevat gember een enzym dat een opgeblazen buik helpt te voorkomen wanneer je bepaalde voedingsmiddelen hebt gegeten. Met dat het alle slechte dingen van binnen doodt bedoelt Selena dat gember vecht tegen bepaalde bacteriën, een opgeblazen gevoel tegengaat en ook het bloedcholesterol verlaagt. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken werkt gember ook voor een betere gezondheid van de botten, boost het gewicht afname en je libido en is het een hulp bij de spijsvertering.” Ook zou het heel goed zijn voor je maag. Zou jij zo’n shotje durven proeven?

Lees ook: Ga je sushi eten? Deze 5 dingen moet je echt weten

Bron: New Beauty, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook