Waarom heel Instagram een rood badpak lijkt te hebben

Heb jij 'em al in je kast hangen?

Lees ook

De zomer staat voor de deur (nou ja, dat hopen we…) en dat betekent dat het weer tijd is om swimwear in te slaan. Maarre, is het jou opgevallen dat heel Instagram vol staat met rode badpakken? Dat is niet zonder reden.

Mooi rood is niet lelijk

Toen Sunny Co Clothing een bijna too-good-to-be-true actie op Instagram plaatste, ging het los. Het badkledingmerk liet weten dat volgers een gratis (op verzendkosten en servicekosten na) Pamela Sunny Suit badpak t.w.v. $64.99 konden krijgen als ze binnen 24 uur een foto van een model in rood badpak deelden op hun eigen account. En tja, het was te verwachten: de choas brak los.

Paniek!

Dat zorgde uiteraard voor een beetje paniek bij Sunny Co Clothing, die niet wisten wat hun overkwam. Ze besloten de regels wat aan te scherpen. “Door het grote aantal deelnemers, hebben wij het recht om de promotie te beëindigen als dat noodzakelijk is.” Maar hé, beloofd is beloofd! “In verband met de vele bestellingen, werken wij zo snel als we kunnen om alles op tijd te versturen, maar er kunnen vertragingen optreden.”

Eerlijk is eerlijk: wij voelen het rode Baywatch-badpak ook wel. Jij ook?

Lees ook: Onthuld: deze kleur kleedt nóg beter af dan zwart

Bron: Grazia Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook