Zo kom je razendsnel van je rimpels af

Wait, what? Zou jij het uitproberen?

Lees ook

Het is iets waar veel vrouwen misschien wel van dromen: Een drankje dat al je rimpels tegengaat en zorgt voor een fantastische, stralende huid. Deze droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden met GOLD COLLAGEN® Pure. Volgens onderzoek laat dit drankje de huid stralen van binnenuit en vertraagt het het verouderingsproces. 

Wat is collageen? 

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende look. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden. De aanmaak van collageen gebeurt diep in de huid. Het lichaam maakt continu nieuw collageen aan, maar dit wordt minder naarmate je ouder wordt. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.

Hoe werkt GOLD COLLAGEN® Pure? 

De geavanceerde GOLD COLLAGEN® formule is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Dat kan door de natuurlijke collageen aanmaak te stimuleren, en de huidhydratatie en -elasticiteit te verhogen. GOLD COLLAGEN® Pure is een vloeibaar beauty voedingssupplement, dat je in een kuur vanaf 10 dagen kunt krijgen. Dit drankje bevat gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur (beide gekend voor hun anti-ageing werking). Daarnaast bevat het ook:

– Zink, dat zou bijdragen aan het behoud van een normale huid, normaal haar en normale nagels. 
– Koper, dat een normale pigmentatie van de huid en haar zou ondersteunen, maar ook het behoud van normaal bindweefsel. 
– Biotine, dat de normale huid en haar zou ondersteunen.
– Vitamine C, dat zou bijdragen aan de normale collageenvorming voor een normale werking van de huid en het kraakbeen. 

Het supplement wordt uit een flesje gedronken, wat het innemen makkelijker maakt, maar waardoor het naar verluidt ook nog eens 20x beter door het lichaam zou worden kunnen geabsorbeerd. Via de bloedbaan bereikt het -volgens het merk zelf- de fibroblasten en chondrocyten (in de diepste huidlagen en spieren), waarna zij gestimuleerd zouden worden om meer collageen, elastine en waterhoudend hyaluronzuur te maken. Op die manier blijven de huid en de spieren, volgens hen, gezond en soepel. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie of ga naar gold-collagen.nl

GOLD COLLAGEN® Pure is te koop bij verschillende apotheken, maar ook online. Klik hier voor de online verkooppunten en klik hier om te kijken welke apotheken het verkopen bij jou in de buurt. 

Advertorial 

 

Bron: GOLD COLLAGEN, Beeld: GOLD COLLAGEN 

Laatste nieuws

Zie ook