De 10 meest bestelde (én gezonde) gerechten van Nederland

Mmm, yummy in your tummy!

Hoewel het weer ons af en toe een beetje in de steek laat, zitten we volop in de lente en is de zomer toch echt in aantocht. Dat betekent dat er weer lange zomeravonden in het park aankomen en zonnestralen meegepakt worden op de gezelligste terrassen. En bij de zomer hoort ook lekker eten. Het liefst een beetje gezond, maar ook fris voor na een warme zomerdag. Even geen inspiratie? Maak je geen zorgen en lees gewoon even snel verder! 

Inspiratie

Deliveroo heeft onderzoek gedaan naar wat de tien meest bestelde en gezonde gerechten zijn in Nederland. Dus voortaan als je geen inspiratie hebt, ga je gewoon dit lijstje af… Yummy! 

1. Poke Perfect – De poke bowls zijn niet aan te slepen in Nederland. Het meest populair is The Witzel met onder andere zalm, avocado en sesam zaadjes.

2. SLA – De Salademaker.

3. Feelfood – De California met scharrelkip, avocado en mosterd-honing mayonaise vliegt bij de Feelfood de deur uit.

4. Venkel – Bloemetjes & Preitjes: rode linzen met piri kruiden, prei, bloemkool, cashewnoten en kokos-yoghurt dressing.

5. Stach – Chicken Parmesan. 

6. The Happiness Cafe – De Bali Bowl vrolijkt Eindhoven op met bevroren mango, ananas en kokos schaafsel.

7. SNCKBR – Bij SNCKBR eet je healthy cheats op twee vestigingen in Amsterdam en binnenkort ook in Eindhoven. Het meest bestelde gerecht is hier de shoarma – die dus healthy is!

8. Juice Brothers  – Matcha Protein Bowl.

9. Green Bowl – Super Caesar.

10. Yoghurt Barn – Voor extra energie bestel je de Energy Explosion met banaan, vijgen en gebrande amandelen.

Lees ook: Last van een opgezette buik? Dan heb je tekort aan déze vitamine

Bron en beeld: Typhoon Hospitality

Laatste nieuws