Door deze doorzichtige koffie verkleuren je tanden niet

Dit drankje lijkt op water, maar smaakt naar koffie en bevat gewoon koffie en cafeïne. Het drankje van de toekomst?

Lees ook

Stel: Je kunt je dag absoluut niet beginnen zonder je dagelijkse bakkie koffie en neemt het verkleuren van je tanden daardoor maar voor lief. Binnenkort is dat misschien wel verleden tijd, want twee Slowaakse jongens hebben een koffie zónder kleur ontwikkeld. Deze koffie is zo transparant als water, maar smaakt naar koffie en bevat gewoon koffie en cafeïne. Is dit het drankje van de toekomst?

Smile!

De doorzichtige koffie, die de naam Clear Coffee draagt, heeft dus alle voordelen van koffie, maar dan zonder aanslag op de tanden. Hoe ze de koffie van hun kleur hebben ontdaan, willen ze niet zeggen. En dat is ook logisch, want dan gaat iedereen er met hun geniale uitvinding vandoor. Het drankje bevat enkel de ingrediënten water, koffie en cafeïne, en is vrij van e-nummers, smaakstoffen, zoetstoffen en andere toevoegingen.

Sta jij te trappelen om dit drankje uit te proberen? Dan zul je helaas naar het buitenland moeten gaan, want het drankje is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Voor alsnog is het alleen te krijgen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Slowakije. 

Lees ook: Voor avondmensen is het ongezond om vroeg op te staan

 

#clearcoffee #houston adventure #clrcff #coffee #whitesmile #beauty #fitness #lifestyle #london #fitfam #fitfamuk

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

 Bron: RTL Nieuws, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook