Zo boek jij gegarandeerd maximaal resultaat met sporten

#ad Wie wil dat nu niet? Go, go, go!

Lees ook

Loop, zwem, fitness en dans jij je een slag in de rondte, maar heb je geen idee of je wel goed op weg bent? Dat is vanaf nu verleden tijd, want wij hebben de sportontdekking van het jaar gedaan: de Garmin vívosmart 3. En nee, dit is echt niet zomaar een activity tracker! 

Maximaal resultaat

Dankzij de onopvallende smalle en stijlvolle polsband van de vívosmart 3 lijkt hij op het eerste gezicht een mooie armband, maar als je hem activeert verschijnt er een discreet display. Via dit display heb je toegang tot alle functies van de vívosmart 3 waarmee je het maximale uit iedere workout kunt halen. Wat kun je dan verwachten? We sommen de functies even voor je op. 

– VO2 max 
Dit is een meetbare indicatie van jouw conditie en de conditieleeftijd, zodat jij gemakkelijk je vooruitgang kunt bijhouden. 

– Herhalingsteller 
Deze nieuwe Strength Training-meter houdt bij hoe vaak je een bepaalde oefening doet, zodat jij je alleen nog maar op de techniek hoeft te richten. Daarnaast wordt alle informatie gewoon naar Garmin Connect mobile app gestuurd. Deze app kun je op je telefoon of tablet zetten, zodat je al je resultaten nog eens rustig terug kunt kijken. 

– Stressniveau 
Als je gezonder wilt leven, is je mentale gezondheid natuurlijk net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. De vívosmart 3 heeft een stressmonitor, die op basis van jouw hartslag je stressniveau bepaalt. Te veel stress? Op de vívosmart 3 zit ook een ademhalingsoefening die jou weer rustig laat worden. 

– Dagelijkse activiteiten 
Naast al die luxe is vívosmart 3 óók nog eens voorzien van een stappenteller en een hartslagmeter en houdt hij het aantal stappen, opgeklommen trappen, verbrande calorieën, de afgelegde afstand en het aantal uren slaap bij.

– Garmin Connect mobile app
Dit alles is bij te houden Garmin Connect mobile app. Dit is de bijbehorende en gratis online community van Garmin, waarmee gebruikers hun trainingen, stressniveau en slaappatroon kunnen volgen, online uitdagingen aangaan, proberen hun vrienden te verslaan en virtuele punten verdienen. 

Ben jij ook op slag verliefd op dit sportieve apparaatje? De vívosmart 3 is verkrijgbaar in het zwart (small, medium en large) en paars (small/medium) – perfect voor op kantoor, in de sportschool, in het zwembad, de sportschool en alles daar tussenin. De vívosmart 3 is nu verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, FonQ, Media Markt en Waypoint voor een adviesverkoopprijs van €149,99. Meer informatie? Kijk dan op www.garmin.com/vivo

Advertorial

Bron: Garmin, Beeld: Garmin

Laatste nieuws

Zie ook