Horror: Meisje kreeg kale plek door droogshampoo

Oh my... De beelden liegen er niet om!

Lees ook

Wat zouden we moeten zonder droogshampoo? Deze lifesaver in tijden van haast met vet haar zijn we iedere keer weer enorm dankbaar. Toch loopt het niet bij iedereen op rolletjes bij het gebruik van droogshampoo. Nicole Baxter hield namelijk een kale plek over na het gebruik van haar favoriete droogshampoo. Wait, what? Via Facebook wil ze iedereen waarschuwen.

Pijn

Ze rende meteen naar de huisarts toen ze de kale plek ontdekte. “Mijn hoofdhuid jeukte en was schilferig. Ook had ik rode blaren en zweren op mijn hoofdhuid en had ik een vreselijk brandend gevoel op mijn hoofd. Ik werd meerdere keren per nacht wakker van de pijn.” Ze werd gediagnostiseerd met Triangular Alopecia, plaatselijke kaalheid. Er werd een biopt van haar hoofdhuid genomen en werd onderzocht. In de 6-7 weken tot de uitslag gebruikte ze geen droogshampoo, en het resultaat was totaal onverwachts.

Gewaarschuwd

Na de weken zonder droogshampoo bleek haar hoofdhuid in veel betere conditie te zijn. “Er was een groot verschil met voor ik stopte met droogshampoo. Verder deed ik niets anders. Het moest dus wel door de droogshampoo komen.” Bekijk de beelden en het hele bericht hieronder.

Lees ook: Zien: Dit eet Rihanna op een dag

Bron: Cosmopolitan, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook