Zien: Dit eet Rihanna op een dag

Haar privé-chefkok Debbie Solomon klapt uit de school

Lees ook

Rihanna heeft iets waar veel vrouwen van dromen: Een privé-chefkok die de hele dag door de lekkerste en gezondste gerechten voor haar maakt. Debbie Solomon is sinds vier jaar de vaste privé-chefkok van Rihanna en reist met haar de hele wereld over. Nu onthult ze wat de favoriete gerechten van de zangeres zijn. Yummie! 

Als je een lichaam zoals Rihanna wil, kun je niet met junkfood aan komen zetten. Dat weet Debbie maar al te goed en voorziet de zangeres dan ook dagelijks van de nodige vitamientjes. “Rihanna houdt van gerechten van over de hele wereld, maar gerechten uit haar geboorteplaats Barbados zijn wel favoriet. 

Ontbijt 

De dag begint Rihanna meestal met vier gekookte eieren, toast zonder korstjes en gemixte bosvruchten. Haar favoriete fruitsoorten zijn ananas, mango en papaya. Vaak drinkt ze ook nog een glas warm water met citroen. 

Lunch

Voor lunch heeft Rihanna graag curry met kip en rijst, maar eet dan wel alleen het vlees dat van de drumsticks komt. Ze eet ook wel eens vis met aardappelen of rijst als lunch, of mozzarella met tomaat en basilicum. 

Diner 

Om in shape te blijven eet Rihanna het liefst vis met groenten.  

 Debbie met Rihanna:

Bron: Daily Mail, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook