Zo verloor Mama June (van Here Comes Honey Boo Boo) ruim 70 kilo

Shannon, beter bekend als Mama June, is het afgelopen jaar enorm veel afgevallen. Benieuwd naar haar geheim?

Lees ook

Shannon, beter bekend als Mama June uit de realityserie Here Comes Honey Boo Boo is het afgelopen jaar enorm veel afgevallen. Ben je ook zo benieuwd naar haar geheim?

Transformatie

De TLC-ster woog ongeveer 181 kilo toen ze haar tv debuut maakte in 2012 en viel een jaar geleden al zo’n 27 kilo af. Dat deed ze niet zonder hulp, want ze werd gespot met celebrity personal trainers Natasha Kufa en Kenya Crooks. Om haar gewichtsverlies te vieren deed Mama June iets wat niemand aan zag komen: ze trok een rood bakpak aan en rende à la Baywatch over het strand. Die foto’s zie je hier. 

Dat was een jaar geleden. Nu is ze nog eens bijna 70 kilo kwijt.

Overtollig vet

Mama June is echter nog niet waar ze wil zijn, omdat ze veel overtollig vet heeft overgehouden. Toch is het resultaat al iets om trots op te zijn. Kenya Crooks onthult nu al haar trainingsgeheimen die Shannon zo dun hebben gekregen. “Allereerst stopte ze direct totaal met alle frisdranken en dronk alleen nog maar water. Wel deed ze daar dan wat fruit in, omdat ze ergens nog steeds een zoetekauw is gebleven. Ook op haar eten heeft ze streng gelet. Daarnaast heeft ze gesport tot ze erbij neerviel. Ze voelt zich nu eindelijk van buiten de persoon die ze zich ook altijd van binnen voelde.” 

Lees ook: 5x Supersnelle en gezonde smoothies

Bron: Women’s Health, Grazia, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook