Win: Maak kans op een koffer van BHPPY t.w.v. €59,95 (GESLOTEN)

De voorpret van je vakantie kan beginnen!

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

De voorpret van je vakantie kan beginnen: deze vrolijke, zomerse koffer van BHPPY staat namelijk klaar om gevuld te worden met al je vakantie essentials. De koffer heeft een handig formaat en kan gebruikt worden als handbagage. Het cijferslot bewaakt al je kostbare items, fijne kledingstukken en lijkt een garantie te zijn voor een zorgeloze vakantie. De koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, waardoor hij licht van gewicht is en tegelijkertijd stevig.

Kans maken?

Deze koffers van BHPP wekken direct al je vakantiekriebels! De koffer is 55 centimeter, kan vergrendeld worden voor extra veiligheid en heeft een interne verdeler, waardoor al je spullen goed georganiseerd kunnen worden. En het goede nieuws is: Happy in Shape mag 5 exemplaren weggeven! Wil jij kans maken? Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur ons dan even jouw e-mailadres via een privéberichtje op Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Let op: als je al ingeschreven staat, dan werkt ‘Inschrijven’ niet. Maar wees gerust, we weten je te vinden!

Extra kans maken? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken én te reageren onder het bericht dat je meedoet. 

Laatste nieuws

Zie ook