Viral: Dit model at vroeger slechts 500 calorieën per dag

Nu is ze uit dat wereldje gestapt en is ze veel gelukkiger. Ze wil met haar nieuwe lichaam anderen inspireren.

Lees ook

Liza Golden-Bhojwani was in haar jongere jaren een succesvol model. Ze was graadmager en at slechts 500 calorieën per dag toen ze aan de top van haar carrière stond. Toen ze zich dit realiseerde, was de maat vol. Ze begon weer normaal te eten en minder vaak te sporten. Ze werd een veel gelukkiger mens. Op Instagram deelt ze haar verhaal, waar ze ook anderen probeert te inspireren. 

Het verhaal

Ze plaatste enkele weken geleden een bericht op Instagram met daarin een foto van haar magere, modellentijd en een foto van nu. Bij de foto schrijft ze heel wat inspirerende woorden. “Op de linkerfoto zie je mij aan de top van mijn carrière. Het was mijn eerste fashionweek in de maat die ik moest hebben. Ik werd ingehuurd voor de meest fantastische modeshows, waarin ik liep met meiden waar ik altijd tegenop zag. Ik kreeg er een adrenalinekick van. Maar nadat ik op een avond was flauwgevallen in mijn appartement toen ik één van mijn maaltijden met weinig calorieën aan het klaarmaken was, was de maat vol en besloot ik te stoppen met het dieet wat me was opgelegd en het op mijn eigen manier te gaan doen.”

Het roer omgooien

Ze stopte met het modellenwerk, maar voor haar was dat een keuze waar ze absoluut geen spijt van heeft. Liza is nu een body-positive blogger en plussize-model en is gelukkiger dan ooit met haar lichaam. Bekijk haar foto’s hieronder. 

Lees ook: 5 Tekenen waaraan je kunt zien dat iemand liegt

Bron: Instagram, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook