De beste beauty-hacks voor als je haast hebt

Ben jij iedere ochtend weer aan het stressen? Dankzij deze tips niet meer!

Lees ook

Is het iedere ochtend weer een race tegen de klok om te snoozen, douchen, klaar te maken, een make-upje aan te brengen en op tijd op je werk of op school te verschijnen? Dat kan anders! Met de 5 onderstaande beauty-hacks kun jij heel wat tijd besparen bij je dagelijkse beauty-routine in de ochtend! 

1. Het everyday-tasje 

Maak een apart toilettasje klaar met de make-up-spullen die je elke dag gebruikt. Dit scheelt enorm veel tijd omdat je al je spullen bij elkaar hebt en je niet nog hoeft te zoeken naar de juiste producten. 

2. Gebruik een BB- of een CC-cream 

Heb je geen tijd om je dagcrème, foundation, concealer en poeder los van elkaar aan te brengen? Ga dan voor een BB- of CC-cream, waar alles in één zit en je dus ik één handeling klaar is. 

3. De échte tijdnood 

Heb je je dik verslapen en heb je écht geen tijd om je op te maken? Zorg dan voor een beetje mascara en een wenkbrauwborsteltje door je wenkbrauwen. Deze twee punten zijn het belangrijkste in je gezicht en binnen 10 seconden gedaan. 

4. Met het openbaar vervoer reizen 

Als je met het openbaar vervoer reist, hoef je je eigenlijk helemaal niet op te maken thuis. Je kunt dat gewoon doen vanuit je luie stoel in de trein, bus of tram! Kun je toch mooi weer even een keertje langer snoozen. 

5. Gebruik je producten voor meerdere doeleinden 

Heb je geen tijd om eindeloos in je make-up-tasje te speuren naar het juiste product? Er zijn ook producten die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken! Scheelt weer tijd én geld voor meerdere producten. Zo kun je je oogschaduw als highlighter gebruiken, je lippenstift als blush en je wenkbrauwpotlood als oogpotlood of als eyeliner. 

Lees ook: Deze signalen van je lichaam betekenen dat je meer water moet drinken

Bron: Bellesqa, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook