Kim Kardashian doet heftige onthulling over haar lichaam

En dat probleem heeft ervoor gezorgd dat de realityster nu geen kinderen meer kan baren

Lees ook

Kim Kardashian West heeft samen met haar man Kanye West twee kinderen: Dochter North van 3 en zoontje Saint van 1. Toch blijft er een wens om een groot gezin te stichten. Kim kan, tot haar grote verdriet, zelf geen kinderen meer dragen. In haar realityshow is ze openhartig over haar zware zwangerschappen en het overwegen van een draagmoeder. 

Moeilijke zwangerschappen

Ze vertelt dat haar twee vorige zwangerschappen erg zwaar waren. Ze werd gediagnostiseerd met pre-eclampsie: Een aandoening waarbij je een erg hoge bloeddruk hebt, wat ernstige complicaties kan veroorzaken bij zowel moeder als kind. Bij haar beide zwangerschappen bleef de placenta aan de baarmoederwand vastzitten, waardoor deze beide keren operatief verwijderd moesten worden. Hier heeft Kim blaasproblemen van gekregen, en moest operatief het littekenweefsel laten verwijderen. 

Draagmoeder

Als laatste optie voor een eventuele derde zwangerschap liet kim haar baarmoeder ‘herstellen’. Dit was de laatste optie om het nog een keer te proberen. Helaas mocht dit niet baten, zo vertelt ze in de serie. Zij en haar man Kanye overwegen nu een draagmoeder. 

Lees ook: Nieuw: Boek met seksstandjes uitgekomen voor curvy en zwangere vrouwen

Bron: Self Magazine, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook