‘Dikkertje’ maakte kunst van zijn striae en is nu Instagram-model

Tattoo's, spieren, een baard en een man-bun; Instagram-model Kevin lijkt in niets meer op zijn oude, dikke zelf.

Lees ook

Kevin Creekman is vandaag de dag Instagram-model, waar hij goed is voor 139.000 volgers. Hij heeft hard voor zijn huidige uiterlijk moeten werken, want op zijn 10e had hij al striae en op zijn 18e woog hij 150 kilo. Kevin: “Ik verloor 80 kilo in een jaar en ik moest leren leven met mijn nieuwe lichaam. Ik besloot er het beste van te maken.” En dat deed hij, want zijn lichaam is nu een waar kunstwerk te noemen. 

Het roer omgooien

“Eenmaal zoveel afgevallen besefte ik me dat ik met mijn nieuwe lichaam een tweede kans in het leven kreeg. Ik gooide het roer helemaal om.” Wat hij echter niet had verwacht, was dat hij nu veel overtollige huid had en ook flink wat littekens en striae. Hij onderging twee grote operaties om zijn overtollige huid te laten verwijderen. Echter nam hij ook geen genoegen met zijn striae en littekens. 

Verslaving

“Ik voelde me niet zelfverzekerd vanwege mijn littekens. Ik wilde gewoon mijn shirt uitdoen zonder dat ik mensen mijn verhaal zou moeten vertellen. Om een nieuw leven te beginnen, voelde het alsof ik de littekens moest bedekken.” En dat is wat hij deed, in de vorm van tatoeages. Het werd een verslaving, en al snel werd hij een levend kunstwerk. “Ik kan nu de persoon zijn die ik altijd heb willen zijn.” 

Een foto van de oude Kevin zie je hier. Foto’s van de nieuwe Kevin zie je hieronder. 

Lees ook: 5 luie manieren om meer calorieën te verbranden

 

 

 

 

Bron: Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook