Bizar: Meisje (12) overlijdt door deodorant

Volgens haar moeder deed ze er alles aan om niet raar te ruiken. Dit is haar fataal geworden.

Lees ook

De 12-jarige Paige Daughtry uit het Engelse Fleetwood, in de buurt van Blackpool, is het spuiten van deodorant fataal geworden. Volgens haar moeder was het meisje zo obsessief bezig met het spuiten van deodorant, omdat ze niet raar wilde ruiken. Haar moeder vond haar afgelopen juli met haar hoofd naar beneden in haar caravan, maar hulp mocht helaas niet meer baten, zo meldt Telegraaf

Geen natuurlijke dood

Volgens artsen is Paige niet door een natuurlijke dood gestorven. Volgens hen heeft een bepaalde stof in de deodorant van Paige ervoor gezorgd dat haar hartritme werd beïnvloed, waardoor ze uiteindelijk is gestorven. Het gaat om een deodorant van het merk Right Guard. “Paige ademde het gas van de deodorant in, maar ze had niet gerekend op de gevolgen.”

Overmatig en obsessief gebruik

Haar moeder doet tijdens de rechtszaak haar eigen kant van het verhaal. “Ze bracht uren door in haar slaapkamer waar ze maar bleef spuiten met deodorant want ze wilde niet raar ruiken. Ik zei regelmatig dat ze dit minder moest doen. Ik denk dat ieder meisje van 12 jaar oud deodorant gebruikt. Maar zij gebruikte wel heel veel. Toch dachten we niet dat het uit de hand zou gaan lopen.”

Lees ook: 5x voedingsmiddelen waar je moe van wordt

Bron: Telegraaf, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook