Wat je moet vermijden in een All Inclusive resort

Je hebt niet voor niets zo hard gesport voor dat bikinilijf.

Lees ook

Nog maar een paar maanden en dan is het alweer zomervakantie. Hoog tijd om alvast te onderzoek waar je naar toe wil en in wat voor resort je graag wil verblijven. Veel mensen willen tijdens hun vakantie even nergens aan denken en kiezen vaak voor een All Inclusive resort, want tijdens je vakantie mag je allemaal net iets meer dan thuis. Eenmaal thuis baal je vaak van al dat eten wat je vaak onnodig naar binnen hebt lopen proppen. Om een beetje binnen de perken te blijven, zijn er een paar voedingswaren die je maar beter kunt laten staan.

Voedingsstoffen

Je hoeft tijdens je vakantie echt niet alleen maar op groenten en fruit te leven, maar om nou elke dag alles te eten waar je zin in hebt is ook weer iets te veel van het goede. Dat je bij een All Inclusive resort alles kan eten wat je wil, betekent niet dat je dat ook per se móet doen. Probeer dan ook zoveel mogelijk eten te vermijden dat veel suiker en calorieën, maar weinig voedingsstoffen bevat. Je hebt je niet voor niets zo in het zweet gewerkt voor dat bikinilijf.

1. Pannenkoeken en wafels

Niks mis mee als je dit af en toe eet, want je moet natuurlijk ook genieten. Maar om nou direct elke ochtend bij het buffet te beginnen met pannenkoeken en wafels, is niet zo’n heel erg goed idee. Ga liever voor een lekkere omelet met veel groenten. Je zit sneller vol en eet ook nog eens verantwoord.

2. IJsjes

Wanneer je een wandeling langs de boulevard maakt en trek hebt in een lekker ijsje, neem ‘em dan vooral. Maar doe ook dit met mate, want anders neem je naast je vuile was ook een extra vetlaagje mee naar huis. Heb je toch elke zin in iets zoets? Kies dan voor vers fruit. Lekker en gezond!

3. Brood als voorgerecht

Vooral in een All Inclusive resort zie je vaak dat mensen naast hun avondeten ook veel brood nemen. Thuis doe je dit ook niet elke dag, dus probeer dit op vakantie ook niet te vaak te doen. Vooral met zo’n dikke laag boter eroverheen gaat het erg hard en vaak neem je het alleen maar omdat het er nou eenmaal is.

4. Cocktails

Tijdens je vakantie is er niets zo lekker als aan het strand een heerlijke cocktail drinken. Vaak bevatten de zoete drankjes enorm veel calorieën, waardoor het snel aantikt. Probeer dus niet je hele vakantie alleen maar aan de cocktailbar te hangen, want eenmaal thuis ben je hier een stuk minder blij mee.

Lees ook: Dit populaire drankje maakt cellulite erger

Bron: Health Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook