Sofia Vergara onthult haar grootste beauty- en fitgeheimen

Dit willen we je natuurlijk niet onthouden! Herkenbaar?

Lees ook

Sofia Vergara lijkt met de jaren mooier te worden. De Modern Family-actrice is nu 44 jaar en ziet er nog net zo mooi uit als op haar 30e. Hoe doet ze dat toch? Dat is een vraag die haar erg vaak wordt gesteld. Aan Self Magazine onthulde ze al haar beauty- en fitgeheimen. Maak je aantekeningen? 

Een hekel aan sporten, maar ze weet dat het goed voor haar is

“Ik word ouder en ik weet dat het veel verschil maakt als je sport. Je kunt het gewoon aan iemand zien. Dingen veranderen -aan je lichaam- en ik wil gewoon goed voor mijn lichaam zorgen.”

– Ze vindt het saai om elke keer dezelfde workout te doen

Elk half jaar gooit ze haar trainingsschema’s helemaal om. Op het moment doet ze aan boxen. Ze heeft slechte knieën, dus iets met springen zal ze niet snel doen.

– Ze heeft een gebalanceerd dieet 

“We hebben weel gezonde dingen in huis, maar we proberen een balans te houden. Ik eet veel groentes en fruit en we koken ook vers vlees. Maar als toetje neem ik ijs, het hele weekend lang! Door de week probeer ik dit niet te doen.”

 – Voor een evenement eet ze geen zout 

“Voor een evenement eet ik geen zout. Ik ben daar erg gevoelig voor; ik krijg dan hele dikke ogen.”

– Waar ze echt spijt van heeft op uiterlijk gebied 

“Al op jonge leeftijd begon ik met het gebruik van sunblock op mijn gezicht. Ik vind het zo jammer dat ik toen niet wist dat ik het ook op mijn hals en borst moest smeren. Had ik dat maar eerder geweten!” 

Lees ook: Video: Supersnelle workout voor prachtige billen

Bron: Self Magazine, Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook