Demi Lovato is gezonder dan ooit en dit is waarom

Wat ongelooflijk fijn voor haar!

Lees ook

De Amerikaanse zangeres Demi Lovato is healthier dan ooit. Woensdag vierde ze dat ze maar liefst 5(!) jaar nuchter is, na een heftige alcohol- en drugsverslaving.

De 24-jarige vierde de mijlpaal met een Instagram-post. “Het is een hele reis geweest”, schrijft ze onder de foto, waarop te zien is dat ze alweer zestig maanden nuchter is. “Ik wilde vaak terugvallen, maar dan ging ik op mijn handen zitten en smeekte ik God om de obsessie te verminderen”. Het was een moeilijke periode voor de Amerikaanse, maar toch hield Demi vol. Daarvoor bedankt ze God, maar ook haar familie, vrienden en fans. “Bedankt dat jullie aan mijn kant stonden en in mij geloofden”, zegt ze.


Verslaafd 

In 2010 werd bekend dat Demi Lovato verslaafd was aan alcohol en drugs. Op het ergste moment kon de zangeres zelfs geen uur zonder cocaïne, zo vertelt ze later. Na problemen die daardoor ontstonden op haar tour met de Jonas Brothers, besloot ze zich op te laten nemen in een kliniek.

De Amerikaanse liet zich niet alleen behandelen voor haar verslaving, maar ook voor een eetstoornis en zelfverminking. De zangeres was ontzettend jong toen al haar persoonlijke problemen begonnen, maar gelukkig gaat het nu beter met haar dan ooit. Ook zet ze zich volop in voor awareness voor mentale problemen.

Lees ook: Amy Schumer: “Ik ben wat ze in Hollywood moddervet noemen” >

Beeld: Getty Images en Instagram

Laatste nieuws

Zie ook