5 ultrasterke sportvrouwen die je wil volgen op Instagram

Wát een powervrouwen.

Lees ook

Ter ere van Internationale Vrouwendag presenteren wij vijf supersterke sportvrouwen, die allemaal een Instagram-account bijhouden met inspirerende foto’s, motivatietips en leuke persoonlijke beelden. Volgen maar!

 

bad & boujee

Een bericht gedeeld door Simone Biles (@simonebiles) op

1. Simone Biles
Volgers:
3,4 miljoen
Posts: 1694
@simonebiles
De Amerikaanse Simone Biles was dé turnsensatie van de Olympische Spelen vorig jaar. De 19-jarige turnster behaalde maar liefst vier gouden medailles en werd vanwege haar moves vaak bestempeld als superwoman. Na haar succes begint ze nu een nieuw avontuur: ze doet binnenkort mee aan het tv-programma Dancing With The Stars. Op Instagram deelt ze haar stoere kunstjes, avonturen én haar supersterke lichaam.


2. Misty Copeland
Volgers: 1,3 miljoen
Posts: 2246
@mistyonpointe
Balletdanseres Misty Copeland schreef geschiedenis, door de allereerste Afro-Amerikaanse principal dancer te worden van het prestigieuze American Ballet Theatre. Op haar Instagram deelt ze vooral prachtige balletfoto’s en fraaie kiekjes uit fotoshoots.

 

Push. Passion. Play.

Een bericht gedeeld door Bethany Hamilton (@bethanyhamilton) op


3. Bethany Hamilton
Volgers:
1,5 miljoen
Posts:
2762
@bethanyhamilton
De Hawaiiaanse surfster Bethany Hamilton werd als tiener aangevallen door een haai, waardoor ze haar linkerarm verloor. Toch behoort de inmiddels 27-jarige sporter nog steeds tot de beste surfers ter wereld. Op haar account deelt ze foto’s van haar schattige gezinnetje en haar stoere surfmoves.

 

“She exudes confidence, she is woman” #siswimsuit make today a confident one.

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op


4. Serena Williams
Volgers: 5,3 miljoen
Posts: 927
@serenawilliams
Power lady Serena Williams is de meest succesvolle tennisster uit haar generatie en schreef álle grandslamtoernooien al eens op haar naam. De tennisster krijgt veel te maken met bodyshaming, vanwege haar gespierde lichaam. Op haar Instagram deelt ze daarom juíst haar mooie body, om te laten zien dat je je niet uit het veld moet laten slaan door haters. En terecht, want ze is prachtig.


5. Sara Sigmundsdottir
Volgers: 623 duizend
Posts: 310
@sarasigmunds
De IJslandse Sigmundsdottir is misschien wel de meest onbekende uit dit lijstje, maar een heel groot sportvrouw. Ze werd tweemaal derde in de Crossfit Games en mag zich daarom de derde fitste vrouw ter wereld noemen. Op haar Instagram-account deelt ze stoere foto’s en haar jaloersmakende abs.

Dit zijn de 10 fitnesstrends voor 2017 > 

Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook