Aan dit huis-tuin-en-keuken goedje heeft Kate Hudson haar mooie huid te danken

Waarschijnlijk heb jij het ook gewoon in je keukenkastje staan!

Lees ook

Kate Hudson is één van de vele beroemdheden waarbij de huid er flawless uitziet (zie onderstaande foto). Hoewel veel beroemdheden dure producten en gekke gezichtsbehandelingen ondergaan voor hun zachte huidje, doet Kate het anders. Zij gebruikt namelijk kokosvet om haar huid te verzorgen. Ja, echt.

#CoconutOilSkin

Ze bevestigt haar beautygeheim zelf met de hashtag #CoconutOilSkin onder haar foto. Volgens professor en dermatoloog Mona Gohara is kokosvet magie voor je huid. Je kunt het gebruiken om make-up te verwijderen, maar ook om te verzorgen. Maar is het dan ook voor ieder huidtype geschikt? Volgens Mona is dat helaas niet het geval. “Als het kokosvet is bewerkt (met parfum, bleekmiddel of andere producten) kunnen mensen met huidproblemen er heftig op reageren. Als je psoriasis, eczeem, of een gevoelige huid hebt, moet je er dus extra voorzichtig mee zijn.” 

Daarnaast is het volgens Mona belangrijk om te kijken naar de vetproductie van de huid. Als je een drogere huid hebt, kan het kokosvet ideaal zijn. Als je een vette huid hebt, is kokosvet misschien te vet voor je. “Als je al een rijke voedende crème gebruikt, zou je ook tegen kokosvet kunnen. Het is een kwestie van uitproberen.” Lees ook: Waarom de Kardashians (bijna) geen alcohol drinken 

Bron: Health, Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook