Body secrets met… Pip Pellens

Met hun charisma, outfits en beeldige figuurtjes lichten de bekende beauty’s elke rode loper op. Maar ook zij hebben hun onzekerheden.

Lees ook

Pip Pellens (23) kennen we van ‘GTST’, ‘Dance, dance, dance’ en ‘Battle on the dance floor’ en woont samen met acteur Pim Wessels. Maar wat zouden haar Body Secrets zijn? 

Geheime wapen: “Sinds ‘Dance, dance, dance’ ben ik gaan sporten en ik doe aan yoga. Mijn lichaam heeft een soort natuurlijk ritme. Sommige periodes eet ik heel veel – gezond én ongezond – maar op een gegeven moment zegt mijn lichaam: ik hoef even niet meer. Dus ik probeer goed naar mijn lijf te luisteren. Daarbij heb ik ook geen aanleg om dik te worden.”

Personal trainer: “Heel fancy, maar die heb ik. Ik vind het echt overdreven, maar het is zo fijn. Ik heb mijn PT Yalmard Kusten overgehouden aan ‘Dance, dance, dance’. Behalve trainer is hij ook een beetje therapeut: ik kan lekker met hem praten, heel relaxed. Wat ik vooral van hem heb geleerd, is om niet te ver te gaan. Ik hou van strak en gespierd, maar wil geen bodybuilder worden.”

Altijd in mijn koelkast: “Appels, Cola, siroop, ice tea, kaas, vleeswaren en fruit.”

Vandaag gegeten: “Vandaag had ik zo’n slechte dag! Mijn ontbijt was prima: yoghurt met havermout. Maar daarna zijn we bij McDonalds beland en heb ik een Royal Quarter Pounder genomen. Als snack een mandarijntje, druiven en gepofte rijst met zout en nootjes. Aan avondeten ben ik nog niet toegekomen, dus ik hoop dat er vanavond bij de 100% NL Awards lekkere hapjes zijn.”

Secret sin: “Gezouten popcorn – van die kant-en-klare zakjes bij Albert Heijn. Ik eet er gerust twee of drie op een dag.”

Fit girl: “Dat is afhankelijk van hoe druk ik ben. Ik probeer drie keer in de week te sporten, maar soms blijft het bij één keer.”

Onzekerheden: “Ik vind mijn voeten heel lelijk en mijn knieën zijn ook niet zo mooi. Er zijn maar weinig mensen met mooie knieën.”

Tip & tricks: “Een personal trainer, maar ik weet dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Mijn advies: laat een deskundige een keer in de zoveel tijd een voedings- en trainingsschema op jouw lichaam maken.”

Crashen voor de rode loper: “Nooit. Soms probeer ik wat minder tussendoor te eten, maar dat hou ik niet langer dan een paar dagen vol. Vooral in de ongesteldheidsweek ga ik genadeloos voor de bijl.”

Lees ook: Body Secrets met… Holly Mae Brood 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook