De 5 mooiste en meest ideale kapsels voor tijdens het sporten

Zo loop jij er altijd fantastisch bij in de sportschool

We leven in een tijd van fitgirls, sporten en diëten. Hoewel we tijdens al die sportsessies flink aan het zweten zijn, zul je je om je kapsel geen zorgen hoeven maken. Met onderstaande handige en mooie sportkapsels rock jij elke sportoutfit én workout! 

– De invlecht 

De invlecht kan op tientallen manieren gemaakt worden en blijft altijd lang zitten. Het perfecte kapsel voor als je een wilde workout hebt! 

 – De klassieke paardenstaart

Het is geen nieuwe trend, maar o zo makkelijk. Iedereen kan hem in een mum van tijd maken en hij zit altijd goed. Probeer te spelen met de hoogte van de staart of maak er bijvoorbeeld een vlecht in voor een mooi effect.

– Het halve knotje

Het halve knotje heeft vorig jaar echt zijn opmars gemaakt. Je maakt halverwege je hoofd een scheiding. Het onderste gedeelte laat je los hangen en het bovenste gedeelte zet je vast in een knotje. Dit is ideaal voor vrouwen meet een kort kapsel, als je je haar uit je gezicht wil of als je even iets anders wil dan een gewone knot.

 – De boxer braid

Deze lijkt op de eerder genoemde invlecht, maar dan zijn het twee vlechten aan weerzijden van een middenscheiding. Hij heeft zijn naam niet voor niets gekregen, want het is ideaal bij sporten als boxen. Het blijft zitten bij elke beweging en ziet er ook nog eens leuk uit.

 – De knot 

Wat moeten we toch zonder hem? Net als de paardenstaart is deze klassieker niet weg te denken bij je sportoutfit. Ook dit kapsel is op ontzettend veel manieren te stijlen, dus zal het je vast nooit vervelen. 

Lees ook: Bekende danseres gaat viral met foto’s van lichaam na bevalling 

Bron: Fashionchick, Beeld: iStock

Laatste nieuws