Onthuld: Dit is het geheim voor langdurig gewichtsverlies

Daar heb je nog eens iets aan! Wist jij dit al?

Lees ook

We zijn allemaal druk bezig met verschillende diëten en manieren om af te vallen. Van het killerbody dieet tot het suikervrije dieet; We weten er alles van. Deze diëten zijn misschien effectief op de korte termijn, maar wat moet je eigenlijk doen om slank te blijven op de langere termijn? Daar is onderzoek naar gedaan en wij hebben eindelijk het antwoord voor je. 

Langer slank

Uit een onderzoek van The Journal of the American Medical Association (JAMA) is gebleken dat er niet een specifiek dieet is dat je voor langere tijd op gewicht kan houden. Volgens het onderzoek is er maar één oplossing, en dat is consistentie. De kleinere aanpassingen in je levensstijl kosten minder veel moeite en hebben op de langere termijn meer effect. Je valt misschien minder snel af dan wanneer je in één keer stopt met bijvoorbeeld suiker, maar het is wel langer vol te houden. 

Goede tips bij deze manier van langdurig afvallen zijn bijvoorbeeld het stoppen met suiker in de koffie, met de fiets naar je werk of dat taartje overslaan. 

Lees ook: Ben jij een emotionele eter? Met deze tips kun je daarmee stoppen! 

Bron: Instyle Australia, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook