Het is vandaag Nationale Pindakaasdag!

Dat is een mooi moment om (snel en makkelijk) je eigen pindakaas te maken

Lees ook

Het is vandaag weer Nationale Pindakaasdag. De lievelingsdag van de grootste pindakaasliefhebbers van het land. Hoor jij daarbij? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij hebben voor jou het perfecte recept om je eigen pindakaas te maken. Het is naast snel ook nog eens enorm makkelijk en een stuk gezonder dat fabriekspindakaas. 

Wat heb je nodig 

– 500 gram pinda’s (ongezouten
– 4 eetlepels olie (bijvoorbeeld Arachideolie/pindaolie) 
– Theelepel zout 

Eventueel zou je nog wat extra’s kunnen toevoegen, zoals kokos, rozijnen of andere ongezouten noten (amandelen, walnoten of cashews). 

Wat moet je doen 

– Doe alle ingrediënten in een de keukenmachine en mix het tot een glad geheel of laat het wat korreliger als je van pindakaas met stukjes houdt. 
– Stop het in een pot die luchtdicht kan worden afgesloten en klaar is kees! 

Lees ook: Door dít te drinken heb jij de beste spieropbouw

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook