Dingen die je nooit moet doen tijdens de seks

Vooral nummer 3 is not done

Lees ook

Seks: Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet hoe het moet. Het lijkt makkelijk, maar er worden nog heel vaak fouten gemaakt! Denk aan soa’s, penisbreuken en gescheurde condooms. Daarom hier een lijstje met 5 dingen die je absoluut NIET moet doen tijdens de seks. Maak je aantekeningen? 

1. De kans op soa’s onderschatten 

In the heat of the moment denk je er misschien niet altijd aan, maar een soa kan zo om de hoek komen kijken. Heb je dus een scharrel of een nieuwe liefde? Doe het altijd veilig, want je weet maar nooit! 

2. Glijmiddelen op olie-basis mixen met latex condooms 

Glijmiddelen op olie-basis (bijvoorbeeld met olijf- of kokosolie) kunnen het latex van het condoom afbreken, waardoor het condoom niet meer betrouwbaar is. Het is daarom beter om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. 

3. Eten in de vagina stoppen 

Je hoort het nog steeds erg vaak: Vrouwen die geen seksspeeltjes binnen handbereik hebben en daarom groenten of fruit in hun vagina stoppen als vervanger. Dit is echter levensgevaarlijk. Het voorwerp kan afbreken en zoekraken in de vagina, vast komen te zitten of zelfs de binnenkant helemaal beschadigen. Hetzelfde geldt voor het anaal inbrengen van groenten en fruit. Niet doen dus! 

4. Je partner opjagen om klaar te komen 

Het opjagen om tot een orgasme te komen kan onnodige spanning geven wat gevolgen heeft voor het seksleven. Soms gebeurt het gewoon niet, en daar moet je dan vrede mee hebben. 

5. Harder willen gaan dan je eigenlijk aankunt 

Te harde seks kan leiden tot pijnlijke geslachtsdelen en zelfs wondjes daarop. Daarnaast kunnen rare hoeken en standjes ervoor zorgen dat er een penisbreuk kan komen, en dat wil je echt niet! 

Lees ook: Hoe het komt dat sommige mensen praten in hun slaap? 

Bron: Women’s Health, Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook

Zwembad

Shocking: een zwembad is viezer dan je denkt

Ga jij binnenkort op vakantie? Denk dan maar even goed na voor je een duik neemt!
verbrand

Verbrand? Met deze hack verlicht je binnen 10 seconden de pijn

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar dit is een goede truc om achter de hand te hebben.
calorieën bad

Bewezen: een uur in een warm bad staat gelijk aan sporten

Dit hoef je ons geen twee keer te vertellen.