Tips om meer water te drinken

Tips om meer water te drinken. Dat water drinken goed is voor je lichaam weten we allemaal. Maar toch is het moeilijk om aan die 1,5 liter per dag te

Lees ook

Tips om meer water te drinken. Dat water drinken erg goed is voor je lichaam weten we allemaal. Maar toch is het soms moeilijk om aan die 1,5 liter per dag te komen. Geloof ons: wij hebben er ook moeite mee. Maar met onderstaande tips zou het toch makkelijker moeten gaan. Succes!

Neem altijd een fles water mee

Naar je werk of school. Of zet een kan neer op je bureau. Als je water bij de hand hebt, zal je sneller drinken dan als je de hele tijd heen en weer moet lopen naar de kraan. Uiteraard moet je dan wel je fles of kan gaan vullen als die leeg is, maar dan heb je toch nog een beetje lichaamsbeweging.

kan water happy in shape

Voeg fruit aan je water toe

Vul een kan met water en schijfjes citroen of limoen. Of probeer het eens met aardbeien. Muntblaadjes doen het ook altijd goed. Het ziet er mooi uit en het geeft toch iets meer smaak aan je drankje.

14730772_M 21297374_M

Wissel af met thee

Nu de dagen weer kouder worden, wordt het iets lastiger om 1,5 liter koud water te drinken. Een warm kopje thee is daarom een fijne afwisseling. Als je helemaal gezond wil doen, kies dan voor groene of verse munt thee.

9830549_M

Laatste nieuws

Zie ook

Dit gebeurt er met je lichaam als je veganistisch of vegetarisch gaat eten 

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met het eten van vlees

Overweeg jij de switch? Houd er dan rekening mee dat het de volgende effecten op je lichaam kan hebben.
Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Veel celebrity's en bekende (health)bloggers zweren erbij, maar hoe effectief is het eigenlijk? Experts vertellen er alles over.
Afvallen

Dit zijn de 7 meest ongezonde drankjes als je wilt afvallen

Ze lijken misschien healthy, maar dat zijn ze lang niet altijd.
ei pellen

Deze geniale hack om een ei te pellen gaat viral

Met deze hack wordt het pellen van je ei een eitje.