Schokkend: één op de vijf Nederlanders heeft seks met collega

Schokkend nieuws!
Collega's

Heb jij weleens een erotische gedachte gehad over die ene leuke collega? Of heb je misschien wel eens seks gehad met een collega of zelfs je baas? Dan is het goed om te weten dat je niet de enige bent die een avontuurtje met een collega is aangegaan. 

Onderzoek

Van alle Nederlanders blijkt uit onderzoek dat bijna één vijfde zegt het bed te hebben gedeeld met een collega. Dit onderzoek is onder 1068 Nederlandse werkenden uitgevoerd. Het is niet eens zo gek dat zoveel Nederlanders dromen over hun collega’s, aangezien ze toch het grootste gedeelte van de dag met hen doorbrengen, vaak dezelfde leeftijd hebben en gemeenschappelijke interesses delen.

Opvallend

De opvallendste feitjes uit het onderzoek even op een rijtje? Mannen blijken dubbel zo vaak erotisch getinte dromen over hun collega’s te hebben dan vrouwen. Waar dit bij mannen naarmate ze ouder worden afneemt, blijken vrouwen van veertig jaar en ouder vaker spannende dromen te beleven. Ook blijkt uit het onderzoek dat mannen, als het gaat om seks en intimiteit, veel minder vaak een blad voor de mond nemen dan vrouwen. De MeToo-beweging heeft wel wat sporen achtergelaten. Bepaald taalgebruik van mannen wordt minder op prijs gesteld. Verder zegt zeven procent van de ondervraagden weleens te flirten voor bijvoorbeeld salarisverhoging, extra klant of promotie. Mannen geven aan dit vaker te doen dan vrouwen.

Sexy kleding

Uit het onderzoek blijkt ook dat uitdagende kleding niet wordt gewaardeerd. Ondanks het grote aantal Nederlanders die vrij over seks praten, zegt 41 procent van hen een sexy geklede collega minder serieus te nemen. Slechts één derde van de mannen neemt uitdagend geklede collega’s minder serieus, bij vrouwen is dit meer dan de helft. Vooral jonge vrouwen tot veertig jaar hebben moeite met collega’s die zicht uitdagend kleden. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e5777dca2d41', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });