5 basics voor in je garderobe

Altijd handig en leuk om te hebben!

Lees ook

We willen het niet horen, maar de zomer is bijna voorbij. Dus wordt het tijd om je comfy truien uit je kast te halen. Om je winter garderobe weer helemaal up-to-date te krijgen hebben wij een lijstje met dé must-haves voor dit seizoen. 

1. De luipaard rok

Deze trend zal niet verdwijnen totdat iedereen er een in haar kast heeft liggen. Luipaard rokken zien er geweldig uit met alle coltruien en basic sweaters.

2. De statement-sleeve sweater

Als je niet weer dezelfde trui wil dragen, zal dit je redder in nood zijn. De pofmouwen maken een statement, terwijl de oversized pasvorm het extra comfortabel maakt.

3. Lavendel

Het lijkt erop dat de kleurtrends afkoelen voor de herfst, want er duiken veel subtiele lavendeltinten op. Deze kleur wil je in je kast hebben liggen.

4. Grote haarbanden

Haarbanden hebben een plekje gevestigd in de modewereld nadat ze werden gespot bij een show van Prada. Ga voor een look die Blair Waldorf zou hebben goedgekeurd.

5. Leren shopper

De minitas belooft dé tassen trend van dit najaar te zijn. Maar voor dagelijks gebruik is een iets grotere tas wel wat handiger. Deze shopper is de perfecte werktas die ook nog eens ongelooflijk chic is.

Bron: Marie Claire | Beeld: Marie Claire/iStock

Laatste nieuws

Zie ook