Onthuld: zo kom je van een ‘resting bitch face’ af

En de oplossing kan zo simpel zijn...

Lees ook

Zou jij het doen? Je gezicht laten verbouwen om van je ‘resting bitch face’ af te komen? Steeds meer vrouwen doen het en Happy in Shape vertelt je over alle ins en outs…

Resting Bitch Face

Een resting bitch face (FBF) is een van nature ‘gemene’ of ‘chagrijnige’ gezichtsuitdrukking van een persoon – meestal betreft dit een vrouw. En dat kan, zeker als je bijvoorbeeld een functie hebt waarbij je altijd een vrolijke uitstraling moet hebben, best lastig zijn. Het aantal ingrepen om een RBF te verhelpen is de afgelopen jaren dan ook sterk toegenomen en daar hebben realityseries als Keeping up with the Kardashians en de ‘selfie-cultuur’ zeker invloed op gehad. 

Ingreep

Uit de studie blijkt dat steeds meer vrouwen (over de hele wereld) een bezoek brengen aan een plastisch chirurg om hun RBF te verhelpen. De operatie betreft slechts een kleine ingreep en duurt niet langer dan tien tot twintig minuten. Bij de ingreep worden er fillers aangebracht in de mondhoeken en kaaklijn, waardoor er een instant subtiele glimlach ontstaat. Kost je wel rond €500 tot €5000, maar dan heb je wel twee jaar profijt van de fillers… Tja, wij zijn van mening dat er ook een veel simpelere, efficiëntere manier is om een RBF tegen te gaan en dat is door ‘gewoon’ te lachen. Probeer maar!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook