Win: 3×3 maanden sporten met Classpass

Wil jij kans maken op drie maanden sporten met Classpass, lees dit dan snel!

Lees ook

Classpass is het nieuwe sportabonnement waarmee jij bij verschillende gyms kunt sporten. Happy in Shape mag drie abonnementen van drie maanden weggeven. 

Classpass

Heb je vanavond zin om te gaan boksen, maar wil je morgenavond een bootcamp volgen bij jou in de buurt? Dat kan allemaal met een classpass abonnement. Via de app kun jij je opgeven voor verschillende work-outs bij jou in de buurt en zo zoveel mogelijk sporten proberen. 

Wat is het?

Het New Yorkse bedrijf werd in 2013 opgericht om leden de mogelijkheid te bieden om verschillende sporten en sportscholen te proberen. Inmiddels is het concept ook overgewaaid naar Nederland en zijn er meer dan 600 verschillende sportscholen aangesloten bij Classpass. 

Win

Happy in Shape mag drie abonnementen weggeven van drie maanden. Zo kun jij drie maanden lang genieten van je favoriete sporten. Wil jij kans maken op de kaartjes? Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en stuur een mail naar [email protected]. Geef hierbij aan waarom jij deze pas wilt winnen en gebruik ‘Classpass’ als onderwerp. 

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Via de Classpass website of app kun je Classpass twee weken gratis uitproberen. 

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook