Recept: brood met buffelricotta, vijgen en chocolade

Een smakelijke lunch.

Recept: brood met buffelricotta, vijgen en chocolade

Happy in Shape deelt vaak recepten voor 's avonds, maar dit recept van Crisp bewijst dat je ook op andere eetmomenten uit kunt pakken. 

Brood met chocolade

Crisp is een online supermarkt die zich richt op vers en lekker eten. Het bedrijf verkoopt sinds kort de smaakvolle broden van het Vlaamsch Broodhuys en Jordy’s Bakery én nieuw deze week is de chocolade van de Chocolate Makers. Die twee producten bracht de online retailer samen en dat leverde een heel lekker recept op.

Ingrediënten (voor twee broodjes) 

2 zelfgesneden boterhammen meerzaden pavé van het Vlaamsch Broodhuys 
5 eetlepels buffelricotta 
2 vijgen 
30 gram chocolade van de Chocolate Makers 

How to prepare

1. Bak het brood af en snijd er twee plakken brood vanaf. 2. Besmeer de boterhammen rijkelijk met buffelricotta. Snijd de vijgen in plakjes en verdeel over de boterhammen. 3. Smelt de chocolade au bain-marie en druppel de gesmolten chocolade over de broodjes.