Recept: nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Zo vier jij International Day of the Nacho!

Nachoschotel

Yes! Vandaag is het International Day of the Nacho. Een dag die wij maar wat graag vieren. En hoe kan dat nu beter door een smakelijke nachoschotel te serveren en het recept met jullie te delen? 

Nachoschotel 

Dit lekkere recept voor een nachoschotel met gehakt, guacamole en kaas zal is leuk om te maken voor vrienden, of om de familie mee te verwennen. Serveer met tacosaus en zure room, en aanvallen maar... 

Ingrediënten (voor ongeveer vier personen) 

Voor de nachoschotel
200 gram geraspte kaas
1 el bakolie
400 gram gehakt
1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
1/2 pot Santa Maria Red Jalapeño
1 blik Santa Maria Dip Nacho Cheese Style
1 zak Santa Maria Nacho Chips

Voor de guacamole
1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole
2 avocado’s
100 ml zure room

Extra
1 pot Santa Maria Taco Sauce Mild

How to prepare?

1. Bak het gehakt in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe. 2. Roer door elkaar en laat 5 à 10 minuten sudderen zonder deksel. 3. Leg de nacho chips op een grote schaal. Leg hier bovenop het gekruide gehakt, de cheese dip, de jalapeño’s en de geraspte kaas. 4. Verwarm in de oven op 225 °C gedurende ongeveer 5 à 7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten. 5. Serveer met guacamole en Taco Sauce. 

Eetsmakelijk!