Sylvie Meis: ‘Dit is hoe ik eruit zie zonder make-up’

Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar ook zij wordt niet zo wakker

Lees ook

Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar ook zij wordt niet zo wakker. In een video laat ze zichzelf au naturel zien: 'Dit is hoe ik eruit zie zonder make-up guys!'

Less is more

Een lekkere laag foundation, dikke lik mascara en flinke dot blush; Sylvie Meis zet zichzelf graag in de steigers. Zelfs als ze de hele dag thuis is. 'Dan voel ik mij zelfverzekerder en meer gemotiveerd om hard te werken', vertelt ze in een YouTube video waarin ze haar make-up routine laat zien. Ze biecht wel op: 'Ik draag minder dan voor de lockdown, het staat nu niet bovenaan mijn to do list.' De less is more vibe, zoals ze zelf noemt.

Puur natuur

La Meis begint de video echter zónder maquillage op haar gezicht. 'Dit is hoe ik eruit zie zonder make-up guys!' laat ze weten, waarna ze stap voor stap laat zien hoe ze zichzelf opmaakt.

De presentatrice wordt overspoeld met complimenten. 'Je hebt het niet nodig, je bent prachtig' en 'Wauw wat ben je mooi', luidt het in de comments. Met of zonder make-up, beeldschoon is Sylvie zeker.

Bron: Axed, YouTube | Beeld: BrunoPress, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook