Nike lanceert nieuwe sneaker en het internet wordt gek

Met de Go FlyEase kun je letterlijk zó de deur uit lopen.

Lees ook

Sneakers zonder veters zijn niks nieuws, maar die nieuwste Nike sneaker maakt het leven wel héél makkelijk. Het merk heeft de Nike Go FlyEase gelanceerd, een schoen waarbij je je handen niet nodig hebt om ze aan en uit te doen. Say what!?

Zo de deur uit

Heb jij een hekel aan het strikken van je veters als je snel weg moet? Met de Go FlyEase kun je letterlijk zó de deur uit lopen. Dit is namelijk niet zomaar een schoen. De sneaker heeft scharniertjes waardoor hij echt open en dicht kan, zodat je je voet erin kunt doen en dan je hiel naar achteren kunt kantelen om de schoen te 'sluiten'. Om de sneaker weer uit te doen zet je je tenen op de achterkant van de andere schoen en til je je hiel op om je voet eruit te krijgen. Simple as that.

Voor iedereen

De sneaker is ontworpen met atleten met een handicap in het achterhoofd. 'Maar tijdens het proces kwamen we erachter dat de schoen eigenlijk voor iedereen is. Iedereen aan de vergadertafel zei: 'Ik heb deze schoen ook nodig. Ik heb kinderen en dit zou mijn leven 's ochtends zoveel makkelijker maken.'', vertelt Haley Toelle, een van de designers van de sneaker.

Hoe, waar, wanneer?

De schoen wordt gelanceerd in neon geel en blauw, zwart, blauw en paars en helemaal zwart. Helaas is-ie op het moment alleen op uitnodiging beschikbaar voor Nike Members, maar later dit jaar kan iedereen een paar bemachtigen.

https://youtube.com/watch?v=ZTRsiWa79rY

Bron: Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook