Kim Kötter heeft nog steeds naweeën van Expeditie Robinson: ‘Het doet veel pijn’

De presentatrice had nooit gedacht dat ze twee jaar later nog steeds last zou hebben van het overlevingsavontuur.

Lees ook

Kim Kötter deed in 2019 mee aan Expeditie Robinson en had de ervaring van haar leven. Wat ze echter niet had kunnen bedenken, was dat ze twee jaar later nog steeds naweeën zou hebben van het overlevingsavontuur.

Veel pijn

De presentatrice viel als negende af, wat betekent dat ze toch nog best lang op een onbewoond eiland heeft moeten overleven. Dat het een grote impact op je lichaam heeft, is algemeen bekend. Zo kampten veel deelnemers bij thuiskomst met eetproblemen, haaruitval en verwondingen. Kim heeft twee jaar na het programma nog steeds last van kwaaltjes, biecht ze op in een vlog.

'Ik heb wederom een zenuwontsteking in het wortelkanaal', vertelt ze in de camera. 'Dat had ik eind 2019 na Expeditie Robinson. Ik ben drie keer behandeld en op dezelfde plek heb ik het nu weer. Het klopt heel erg en doet veel pijn.'

Bacterie

Kim is hoogzwanger, maar moet er toch aan geloven: 'Morgen haalt mijn tandarts het open en kijken we wat we tegenkomen. Er zal wel veel ontsteking zitten. Ik weet niet wat er aan de hand is', zegt ze. Wat ze wel weet, is dat Expeditie Robinson de boosdoener is. 'Dit is de nawee van Expeditie Robinson. Helaas. Rond die tijd had ik mijn eerste wortelkanaalbehandeling. Die bacterie bleef zitten en kregen ze niet verholpen na die tijd.'

Ondanks dat dit de laatste fase van haar zwangerschap minder leuk maakt, is ze dolblij dat ze een derde kindje verwacht.

Bron: RTL | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook