Zoet: powerfoodie Rens Kroes deelt eerste duidelijke foto van dochter

En wat is ze mooi!

Lees ook

Vorige week deelde foodie Rens Kroes na lang wachten een goede foto van haar dochter. Nu laat ze voor het eerst duidelijk het gezichtje van baby Maya zien. En wat is ze mooi!

Vier maanden

Rens werd vorig jaar oktober voor het eerst moeder van Maya Jade. De eerste maanden hield ze haar dochter buiten beeld, maar vorige week kregen we de kleine dan eindelijk te zien. Vandaag krijgen we een beter kiekje van het meisje. 'We zijn alweer bijna vier maanden verder! Ik begin eindelijk aan alles te wennen en we hebben een beetje een ritme gevonden', schrijft ze.

Zwaar

'Onze kleine Maya Jade is heel nieuwsgierig, probeert zichzelf al op te trekken sinds ze drie weken oud is, wil het liefst al kruipen, houdt van kletsen en doet één dutje per dag', gaat ze verder. Rens geniet met volle teugen van het moeder zijn, ook al is het niet altijd even makkelijk. 'Zelfs als het enorm zwaar is soms en ik nauwelijks tijd heb voor mezelf. Maar – hoe cliché het ook klinkt – moeder zijn is het mooiste wat er is.'

Tekst gaat verder onder de foto.

Mini powerfoodie

Maya Jade is nu al een powerfoodie to be. In een eerdere foto, die Rens deelde ter ere van Wereldpeulvruchtendag, is te zien dat het meisje nu al met haar moeder in de keuken staat. Bungelend in de draagzak krijgt ze haar eerste voedingslessen mee. En dat lijkt ze meer dan leuk te vinden!

Bron: Story, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook